Geschiedenis

 

Comar Benelux, met reeds een kleine 30 jaar ervaring "in the field", combineert innovatie en vakcompetentie om u een optimale service te kunnen bieden. Deze bedrijfsvisie en filosofie, want dat is het echt wel, is voor ons een prioriteit al sinds de oprichting van Comar Benelux eind jaren ’80.

De eerste jaren waren zeker geen makkelijke jaren: we moesten opboksen tegen de grote gevestigde namen. Dankzij onze onophoudelijke focus op klantenservice konden we onze tevreden klantengroep uitbouwen.   Een opgemerkte vooruitgang kwam er midden de jaren ’90. Op dat moment pakten we uit met een volledig gamma condensatorenbatterijen. Daarenboven zorgen gericht onderzoek en netanalyse ervoor dat elke vraag van de klant grondig en nauwkeurig wordt onderzocht. Het gevolg hiervan is natuurlijk dat iedere klant kan genieten van een optimale kwaliteit in functie van zijn elektrische installatie.

Om aan de groeiende vraag van onze klanten op lange termijn te blijven voldoen, werkte Comar Benelux partnerships uit met elektrotechnische installateurs. Op die manier blijven we grondige vakcompetentie op het vlak van condensatorenbatterijen garanderen. Sinds 1998 werd ons productengamma van condensatorenbatterijen uitgebreid met de harmonische reductiefilters.  Dit nieuw product bestrijdt de toenemende netvervuiling door een efficiënte hantering van filtering en reductie. 

En toen kwam de 21e eeuw. De focus werd gelegd op export en werd een nog steeds groeiend cliënteel in Frankrijk opgebouwd. In 2006 ontstond een op het eerste zicht ongewone "partnership" met Zuid Afrika. Ondertussen is Alpha Power Solutions CC het ideale verlengstuk van ons bedrijf geworden in een dynamische Afrikaanse markt.

Zaakvoerder Christophe De Smet
CONDENSATORENBATTERIJEN - HARMONISCHE REDUCTIEFILTERS - NETANALYSE